Hallo en welkom op de website van hobbykennel "Spirit of Chivalry"!

Van kinds af aan hebben wij ervaring met honden, gaande van de Alaskan Malamute, naar de Friese Stabij en de Sint-Bernardshond, tot we in 2002 ons eerste Cavalier King Charles Spaniël reutje aankochten. Dit betekende meteen ook de start van de hobbykennel (de kennelnaam "Spirit of Chivalry" verwijst dan ook naar onze Cavalier roots). Tot 2010 hebben wij een aantal nestjes Cavaliers gefokt. Door omstandigheden (en voornamelijk door de komst van onze twee kindjes) hebben wij het fokken van Cavaliers geleidelijk aan stop gezet en mochten alle teefjes genieten van hun welverdiende pensioen.

Wij kwamen voor het eerst in contact met de Airedale Terriër via de opleiding hondentrimmer, dewelke ik (Patricia), met succes afrondde in 2008. Danig onder de indruk van dit geweldige ras namen wij ons voor om ooit zo'n hond in huis te nemen. En zo geschiedde 11 jaar later. Begin 2019 werd een droom werkelijkheid en mochten wij ons allereerste Airedale Terriër teefje Romy verwelkomen. Na Romy vervoegde ook Trixie in het voorjaar van 2020 ons gezin, en aangezien de kynologie ons nauw aan het hart ligt, was het evident om onze activiteiten als hobbyfokker nieuw leven in te blazen. 

Onze honden leven bij ons in huis en wij zijn lid van de Koninklijke Belgische Terriërclub. Wij fokken volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Voor vragen of meer informatie omtrent dit prachtige ras mag u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij wensen u veel plezier op onze website!